Sådan stopper du trådløs nulkonfiguration

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' eller Windows orb-logoet på proceslinjen nederst på skrivebordet for at vise startmenuen. Vælg 'Kontrolpanel' i menuen, og klik derefter på 'Ydelse og vedligeholdelse' for at åbne et vindue. Vælg 'Administrative Tools' for at åbne en dialogboks. Alternativt kan du klikke på 'Kør' fra menuen Start for at åbne en dialogboks. Skriv 'services.msc' i det tomme felt og klik derefter på knappen 'OK'.

2.

Dobbeltklik på 'Services' i venstre rude for at vise en fortegnelse

Klik på kolonnen overskrift 'Navn' for at alfabetisere tjenesterne.

4.

p> Rul ned for at finde tjenesten 'Trådløs nulkonfiguration'.

5.

Højreklik på WZC-tjenesten for at vise en pop op-menu, og vælg derefter 'Stop' for at forhindre det i at blive brugt. Gå ud af dialogboksen 'Tjenester'.

Tips og advarsler

  • Kontroller den trådløse adapters fabrikantwebsted for proprietær software, der fungerer på plads af WZC.
  • Microsoft har gjort WZC-tjenesten i stand til at understøtte en af ​​de stærkeste trådløse netværkskrypteringsstandarder, der kaldes 'Wi-Fi Protected Access' (WPA). Kryptering hjælper med at forhindre hackere i at snoope på din Internetforbindelse og stjæle dine personlige oplysninger.
  • Microsoft omfattede 'Wireless Zero Configuration' (WZC) -værktøjet i Windows-operativsystemerne for at tilbyde sine kunder hjælp og bekvemmelighed, når der oprettes en trådløs forbindelse på et netværk. Trådløst netværk, som f.eks. På en router, indebærer mange protokoller og indstillinger, og nybegyndere pc-brugere kan have svært ved at finde ud af det hele. WZC-ikonet vises som regel fremtrædende af systemuret og kan dukke op, hvis der opdages en trådløs adapter på din pc. Stop WZC-tjenesten, hvis det er generende.