Sådan tilslutter du en trådløs router til et kablet netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til Port 2 på routeren. Tilslut den anden ende af kablet til computernetværksadapteren.

2.

Tænd for computeren, og lad computeren starte op. Placer cd'en i computerens cd-rom-drev, og kør routerdesignprogrammet. Indtast routerns brugernavn og adgangskode når du bliver bedt om det.

3.

Klik på ' Trådløs 'eller' Sikkerhed '-fanen, og indstiller adgangskoden til det trådløse netværk (kaldes også en WEP- eller WPA-nøgle). Gem alle ændringer, og luk routerdisplayguiden. Luk computersystemet ud, og tag Ethernet-kablet ud af computeren. og fra routeren.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til en af ​​de ledige porte på Ethernet-kontakten. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til routeren 'WLAN' eller 'Uplink' port.

Tips og advarsler

  • Mange, men ikke alle, routere er forudindstillet med 'admin' som brugernavn og kodeord. Kontroller routerdokumentationen for at bekræfte det korrekte router brugernavn og adgangskode.
  • Mange eksisterende Ethernet-netværk er ledningsnet. Nogle netværksadministratorer eller brugere af hjemmenetværket kan vælge at udvide deres netværk for at give adgang til trådløst netværk.    Trådløse netværk giver computerbrugere friheden til at oprette en computers arbejdsstation eller bærbar computer, hvor computerbrugeren kan modtage et signal. En trådløs router kan tilføjes til det eksisterende netværk for at tillade trådløs forbindelse.