Sådan Reset en Linksys Administrator Password

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på din internetbrowser for at starte et vindue. Klik på URL-boksen øverst i browseren, og skriv 192.168.1.1 i linjen. Tryk på 'ENTER' -tasten på din computer og vente på, at en lille boks kommer op.

2.

Skriv ikke noget i feltet 'BRUGERNAVN' i boksen, der popper op. Skriv dit WEP-kodeord i feltet 'PASSWORD' og klik på 'OK' knappen for at logge ind på din router.

3.

Gå til venstre for vinduet og Klik på fanen 'ADMINISTRATION' under 'CONFIGURATION' skærmen. Klik på boksene 'ROUTER PASSWORD' og 'RE-ENTER TO CONFIRM.'

4.

Slet adgangskoden fra boksene og indtast dit nye kodeord i felterne. Klik på 'SAVE' knappen nederst på skærmen for at gemme din nye adgangskode til dit netværk.

Linksys trådløse routere bruger et trådløst tilsvarende privatliv (WEP) kodeord til at beskytte hjem- og forretningsnetværk. Trådløs sikkerhed er vigtig at overveje, når du opretter dit netværk. Hvis dit trådløse netværksadgangskode er kompromitteret, kan du holdes ansvarlig for den aktivitet, der opstår på dit netværk. Dette kan omfatte ulovlig download af musik eller andre lovovertrædelser. At ændre dit WEP-kodeord er en god måde at beskytte dit netværk mod ubudne på.