Sådan Reset statisk IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' knappen i nederste højre hjørne af din proceslinje. Gennemgå menuen, der dukker op, find 'Kør' og klik på den.

2.

Indtast bogstaverne 'cmd' i tekstboksen, der vises på skærmen, og Sørg for at du kun indtaster bogstaverne og slipper citaterne ud.

3.

Skriv 'ipconfig' på kommandoprompten, minus citaterne for at bestemme status for din nuværende IP-adresse. Hvis systemet kommer tilbage med en IP-adresse, skal du indtaste 'ipconfig / release' for at frigive IP-adressen. Fortsæt til næste trin.

4.

Skriv 'ipconfig / renew ved næste kommandoprompt for at forny eller nulstille IP-adressen.

Tips og advarsler

  • Husk din statiske IP-adresse ved ikke at ændre, men kun forny. Kun dynamiske IP-adresser kan ændres. Hvis du vil ændre din statiske IP-adresse for nogle grunden til, skal du kontakte din internetudbyder (ISP) for at finde ud af, om udbyderen er villig til at ændre den for dig. Husk også, at de fleste internetudbydere ikke vil respektere en sådan anmodning.
  • li> Statiske IP-adresser gør processen med at registrere bestemte enheder lettere på tværs af et netværk. Disse typer af IP'er bruges ofte i onlinespilmiljøer, af internetudbydere, VOIP (Voice Over Internet Protocol) -enheder eller i næsten alle miljøer, hvor hurtig og nem placering af en computer eller enhed er afgørende. Af disse grunde kan nogle gange statisk IP 's garner et ry for manglende sikkerhed, men ved at bruge lydsikkerhedsprocedurer, mens du surfer på internettet, vil du begrænse sådanne risici. IP-adressen står for 'Internet Protocol Address', og det er dette nummer, der identificerer din computer på et netværk eller på internettet. IP-adressen tillader i det væsentlige en enhed at kommunikere med en anden på netværket, idet hver enhed har sin egen unikke IP-adresse. Statisk IP-adresse, i modsætning til dynamiske IP-adresser, ændres aldrig. Nogle gange afbrydes din computer fra netværket. Det har så problemer igen at forbinde. Nulstilling eller fornyelse af din statiske IP-adresse løser normalt sådanne problemer og indebærer en simpel proces med adgang til kommandoprompten og indtastning af nogle få kommandoer.