Sådan kortlægges C-drevet til et I-drev

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på ikonet Computer på skrivebordet. Fra værktøjslinjen, klik på 'Map Network Drive.' Du vil se, 'Hvilken netværksmappe vil du gerne kortlægge?' Angiv drevbogstav for forbindelsen og den mappe, du vil dele. Klik på rullemenuen og vælg 'I' -drevet. Klik på 'Gennemse' knappen og fremhæv 'Netværk' og klik derefter på knappen 'Opret ny mappe'.

2.

Navngiv din mappe til det delte drev, som nu er ' Jeg kører. Stien til din mappe vises som: \\ NAME-OF-COMPUTER \\ Brugere \ Folder \ shared\_document. Du kan også bruge den generiske sti, \\ server \\ dele.

3.

Marker afkrydsningsfeltet 'Opret forbindelse til logon', hvis du vil have kortlægningen forblevet efter genstart. Dit computernavn er din 'lokale vært', og resten af ​​syntaxen er stien til den mappe, der peger på din delte mappe. Klik på Afslut.

4.

Indstil tilladelser for andre brugere ved at klikke på 'Computer'. Du vil nu se din nyoprettede 'I' -drev. Højreklik på 'I' drevet og vælg 'Egenskaber'. Vælg 'Sikkerhed', fremhæv 'Autentificerede brugere' og angiv tilladelser. Tildel en bruger Fuld kontrol, Modificer, Læs u0026 amp; Udfør, læs kun eller skriv.

Kortlægning af dit C-drev, til et drev, er en måde at dele filer og mapper med andre på dit netværk. Drevbrevet kan være et hvilket som helst brev mellem I og Z. Da flere hjemmekontorer bruges til erhvervsmæssige formål, bliver behovet for at kortlægge C-drevet til et andet drev en vigtig del af forretningen. Mapping tillader også en bruger at adskille personlig og erhvervsmæssig brug af en computer. Når du har peget på dit C-drev til et delt drev, kan andre brugere på dit netværk dele udskrivningsmuligheder, software og dokumenter.