Sådan ruter du et DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af DSL-modemets strømforsyning, og sluk for computeren.

2.

Afbryd ethernetkablet, der forbinder din computer med DSL-modemet fra computeren.

3.

Slut routerens strømforsyning til. Den ene ende tilsluttes til normale strømforsyninger, den anden stik i en lille, rund stik på bagsiden af ​​routeren.

4.

Slut Ethernet-kablet tilsluttet til dit DSL modem Ethernet-porten på din router mærket 'LAN', 'WAN' eller 'Internet'. Kablede routere har en 'LAN' eller 'Internet' port; trådløse routere vil have en 'WAN' eller 'Internet' -port.

5.

Slut det andet Ethernet-kabel til en af ​​de nummererede Ethernet-porte på bagsiden af ​​routeren, hvis du bruger en kablet router. Slut den anden ende til en Ethernet-port på din computer.

6.

Tænd for din computer og tilslut dit DSL-modem igen. Log ind på din brugerkonto på din computer, hvis det er nødvendigt.

7. Tilslut til routerens trådløse netværk, hvis du bruger en trådløs router. Flyt musemarkøren til bunden af ​​skærmen og klik på panel nær højre side af skærmen, der ligner en signalmodtagelsesindikator, hvis du bruger en trådløs router. Vælg det netværk, der er opkaldt efter producenten af ​​din trådløse router. Hvis du bruger en kablet router, skal din computer automatisk registrere din DSL internetforbindelse, du kan springe over dette trin.

Tips og advarsler

  • Check Ressourcer sektionen for dybtgående vejledninger om, hvordan du opretter og ruter DSL modemer i hjemmenetværk.
  • Med en router, der er forbundet til dit DSL modem, kan enhver computer, der er tilsluttet routeren, få adgang til internettet. Routeren accepterer et internet signal fra DSL modemet og opdeler det mellem computere, der er tilsluttet det. Denne proces kaldes 'routing'. Det er en temmelig simpel proces, du skal gøre i ti minutter eller mindre.