Sådan ændres min Linksys 2.4 Channel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Linksys-router til din computer med et Cat5-kabel. For at gøre dette skal du forbinde Cat5-kablet til LAN-porten på modemets bagside. Tilslut den anden ende af kablet til Ethernet-porten på computeren. Dette giver dig adgang til den grafiske brugergrænseflade (GUI) til routeren.

2.

Start en internetbrowser og indtast '192.168.0.1' (uden citater) i adressen Mark. Tryk på 'Enter' på tastaturet for at indlæse GUI'en.

3.

Indtast 'admin' (uden citater) i brugernavnet og lad adgangskoden være tom. Tryk på 'Enter' på tastaturet for at indlæse GUI-indstillingerne. Hvis du har ændret standard brugernavn og adgangskode, skal du indtaste disse oplysninger i stedet for standard.

4.

Åbn fanen 'Trådløs' og vælg derefter den ønskede kanal i drop- down box net til 'Wireless Channel.'

5.

Klik på 'Gem indstillinger' for at gemme routers opdaterede kanalindstillinger.

Mange ting kan forhindre en Linksys router evne til at udsende Wi-Fi på den måde, den er designet til. Baby monitorer, gamle mikrobølger, CRT-skærme, gamle rheostat-switche og endda andre trådløse netværk i dit område kan alle forhindre en stærk trådløs forbindelse i dit hjem. Ændring af den kanal eller frekvens, som din router opererer på, kan rette op på dette irriterende problem og forbedre den samlede Wi-Fi-dækning i dit hjem.