Sådan finder du trådløse hotspots på en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hold musemarkøren hen over netværksikonet på højre side af din bærbares 'Start' -bjælke. Højreklik på ikonet. Klik på 'Åbn netværk og delingscenter'.

2.

Klik på 'Opret forbindelse til et netværk' i 'Netværks- og delingscenter' for at se de tilgængelige trådløse forbindelser inden for din bærbare computer. Klik på ikonet for opdatering øverst i vinduet for at få din laptop til at scanne området.

3.

Klik på det trådløse hotspot, du vil oprette forbindelse til, og vælg 'Connect.' Indtast sikkerhedsadgangskoden, hvis din bærbare computer beder dig om og klikker på 'Ok'.

4.

Åbn din internetbrowser. Når din bærbare computer bekræfter det, har du fået forbindelse til det trådløse hotspot. at bruge hotspotet, hvis browseren omdirigerer dig til hotspots adgangsside. Klik på 'Accept' eller 'Ja' for at acceptere betingelserne for forbindelsen. Begynd at surfe på internettet efter ønske.

Tips og advarsler

  • De fleste trådløse hotspots gør n Brug ikke en sikker kryptering, så de behøver ikke et sikkerhedsadgangskode. Hvis den, du vil oprette forbindelse til, kræver en, spørg administratoren om det. Hvis du f.eks. Bruger det trådløse hotspot i en kaffebar, kan du spørge serveren eller kassen for adgangskoden.
  • Husk, at når du bruger et trådløst hotspot på din bærbare computer, skal alle andre med De rigtige værktøjer og adgang til det pågældende netværk kan se de oplysninger, du overfører over det. Dette omfatter personlige oplysninger som meddelelser og adgangskoder.
  • Trådløse hotspots er trådløse internetforbindelser oprettet for at betjene offentlige steder. Hvis du nogensinde har brugt internetforbindelsen i et bibliotek eller en kaffebar, har du brugt et trådløst hotspot. Disse internetnetværk giver dig onlineadgang på steder, du normalt ikke har det. Hotspots er ofte gratis og åbne for offentligheden, afhængigt af hvem der leverer forbindelsen. Din bærbare computer forbinder til ethvert hotspot inden for rækkevidde.