Sådan forbinder du en bærbar til D-Link

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk D-Link-router. For at gøre det skal du trække strømadapteren ud af routeren. Sluk for internettet. I de fleste tilfælde skal du trække strømforsyningen ud af modemmet.

2.

Slut et Ethernet-kabel til 'Internet' -porten på modemets bagside. Tilslut den anden ende af kablet til WAN-porten (wide Area Network) på bagsiden af ​​D-Link-router.

3.

Tænd for modemet og lad 30 sekunder for modemet til helt at starte op. Tænd for routeren og lad 30 sekunder til routeren starte helt op. Når en gang er startet, sender routeren trådløs Wi-Fi.

4.

Åbn en webside og fjern webadressen. Indtast 192.168.0.1 i adressen og tryk 'Enter' på tastaturet. Placer 'admin' i brugernavn feltet og lad adgangskoden være tom. Tryk på 'Enter' på tastaturet.

5.

Klik på 'Manuel konfiguration' og klik derefter på 'Trådløse indstillinger' for at få adgang til adgangskode sikkerhed for routeren.

6.

Find 'Wireless Security Mode' og vælg dit ønskede sikkerhedsniveau. WEP er populært, og alle netværkskomponenter arbejder med WEP-sikkerhed. Indtast dit ønskede kodeord og vælg 'Gem indstillinger' øverst på siden. Luk ud af siden med routerindstillinger.

7.

Find Wi-Fi-ikonet nederst til højre på din skærm. Ikonet ligner signalbjælker og er farvet rødt eller grønt. Dobbeltklik på ikonet for at indlæse indstillingssiden for din computers Wi-Fi-antenne.

8.

Vælg 'WIFI ON' i rullemenuen på nederst til venstre på indstillingssiden. Computeren søger efter alle Wi-Fi-netværk. Vælg dit netværk fra listen og indtast det samme adgangskode, som du har konfigureret på siden med routerindstillinger. Klik på 'Gem netværk'.

Hvis du vil installere og oprette en trådløs forbindelse, så du kan tilslutte en bærbar computer til din D-Link-router, skal du sørge for to ting. For det første skal du sørge for, at din router er ordentligt bundet til dit modem, og for det andet skal du sikre dig, at du aktiverer trådløs sikkerhed for at forhindre hackere og internet båndbredde tyvere fra at få adgang til dit nyinstallerede trådløse netværk. Hvis begge er færdige, vil du opdage, at at have et trådløst netværk er en fantastisk måde at tilføje lidt frihed til din internet surfing.