Sådan lægges firmware på en Linksys WRT350N

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Download firmwareopdatering

1.

Få adgang til linksys.com (se 'Ressourcer'), og det omdirigerer dig til Cisco-webstedet. Mus over 'support' og klik på 'Linksys' i rullemenuen.

2.

Skriv 'WRT350N' i 'Start her' søgefeltet og tryk ' Return 'eller' Enter 'på computerens tastatur.

3.

Klik på hyperlinket' Downloads 'i supportafsnittet for at indlæse de tilgængelige downloads til WRT350N-routeren. Vælg 'Version 1.0 fra drop-down menuen.

4.

Klik på download og gem filen til skrivebordet på din computer.

Installation af Opgrader

1.

Få adgang til routers GUI (grafisk brugergrænseflade) ved at åbne en webside og placere routerens IP-adresse i adressefeltet på websiden. standard IP er 192.168.0.1.

Indtast standardautentificeringsoplysningerne i loginboksen. Brugernavnet er 'admin'. Lad adgangskodefeltet være tomt. Tryk på ' Return 'eller' Enter 'på tastaturet for at indlæse GUI.

3.

Klik på hyperlinkset Administration, og klik derefter på hyperlinksen' Firmware Upgrade '.

4.

Klik på 'Gennemse' og find den fil, du downloadede og gemt på dit skrivebord.

5.

Klik på 'Opgrader' hyperlink for at opgradere firmwaren. Når først opgraderet, genstarter routeren. Når lysene kommer igen, er opgraderingen afsluttet.

Routerproducenter, især Linksys, forbedrer altid firmwaren til deres router-modeller. Selv om Linksys WRT350N ikke er den nyeste Linksys-router, er en firmwareopgradering mulig. Routeren underretter dig ikke, når en ny firmwareversion er tilgængelig til din router. Du skal få adgang til Linksys hjemmeside for at afgøre, om routeren kan opdateres. Hvis en opdatering er tilgængelig, skal du opgradere for at udnytte sikkerhedsforbedringer og forbedret funktionalitet, som firmwareopgraderinger ofte giver.