Sådan linker du to trådløse Linksys-routere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tæt den sekundære router til din computer. For at gøre det skal du sætte et Ethernet-kabel i en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​routeren. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på din computer.

2.

Start en webbrowser og fjern standardwebadressen. Indtast 192.168.0.1 i adresselinjen. Indlæs siden, og indtast derefter 'admin' i brugernavnet, der er arkiveret, og lad adgangskodefeltet være tomt. Tryk på 'Enter' på tastaturet for at indlæse routerindstillingerne.

3.

Klik på fanen 'Grundlæggende opsætning' og find den lokale IP-adresse til routeren. Skift IP-adressen til 192.168.0.2.

4.

Find radioknapperne for 'Local DHCP Server' og klik på 'Disabled.' Klik på 'Gem indstillinger' for at opdatere routeren.

5.

Fjern Ethernet-kablet fra computeren og routeren.

6.

Tilslut et Ethernet-kabel til modemets 'Internet' -port, og sæt derefter den anden ende af Ethernet-kablet i WAN-porten på den primære Linksys-router. Brug ikke modemet, som du har udført indstillingerne til.

7.

Slut et Ethernet-kabel til WAN-porten, der er mærket '1', placeret på bagsiden af ​​hovedrouteren. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til LAN-porten på bagsiden af ​​den sekundære router.

Tilslutning af to Linksys routere er ikke svært, forudsat at du ændrer IP-adressen på en af ​​routerne. Linksys giver alle deres routere samme IP-adresse, og da hvert stykke udstyr har brug for sin egen IP-adresse, er det nødvendigt at skifte en. Hvis IP'en er opdateret, kan du ved at forbinde en router til den anden tilføje flere kablede forbindelser i forskellige dele af dit hjem - og det giver dig mulighed for at tilbyde bredere trådløs dækning til de personer i dit hjem.