Sådan opretter du trådløst internet med en Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Cat5-internetkabel til ethernetporten på bagsiden af ​​dit internetmodem. Tilslut den anden ende af Cat5-kablet til WAN-porten på bagsiden af ​​Linksys-routeren. WAN-porten er mærket 'Internet'.

2.

Sæt strømadapterstikket i strømporten på bagsiden af ​​routeren. Dette styrer routeren automatisk, da routeren ikke har en strømafbryder. Tillad det 'trådløse' lys placeret på forsiden af ​​Linksys router tid for at belyse, før du går videre til næste trin. Når lyset tændes, sender routeren Wi-Fi-signal.

3.

Find Wi-Fi-ikonet i værktøjskassen placeret nederst til højre på din computer. Ikonet ligner signalstænger, og farven er rød eller grøn. Dobbeltklik på ikonet for at starte guiden Wi-Fi i Wi-Fi.

4.

Kontroller nederste venstre og højre hjørnefelt på guiden skærmen. Skift rullemenuen til 'WIFI ON', hvis boksen i øjeblikket læser 'WIFI Off'. Når du er tændt, skal du give guiden tid til at finde alle trådløse netværk i dit område.

5.

Vælg dit trådløse netværk ved at klikke på det, når det vises i listen. Klik på 'Connect' for at oprette en trådløs internetforbindelse på computeren.

6.

Klik på 'Gem netværk' for at gøre det muligt for din computer automatisk at oprette forbindelse til din router under de efterfølgende internetbrowsessessioner .

Opsætning af trådløst internet på en Linksys-router er et spørgsmål om at forbinde et kabel og tænde Wi-Fi-antennen på din computer. Nogle mennesker tror, ​​at en computer tekniker er påkrævet til en sådan opsætning, men en computer eller netværksbegynder kan fuldføre de grundlæggende trådløse forbindelser, der er nødvendige for at komme ind på internettet. Med en trådløs forbindelse kan du vandre rundt i dit hus uden at være bundet til et kabel. Dette gør surfing på internettet en meget mere fornøjelig oplevelse.