Sådan opsætter du Home WiFi uden en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfiguration af Home WiFi på en pc

1.

Sluk for pc'en. Slut den ene ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden eller siden af ​​pc'en. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på WiFi-modemet.

2.

Tænd for pc'en. Vent til skrivebordet vises på skærmen. Windows viser et pop op-vindue, der konstaterer, at det har registreret internetforbindelsen.

3.

Klik på knappen 'OK' for at lukke vinduet. PC'en kan nu bruges til at få adgang til internettet, da Windows-operativsystemet automatisk har aktiveret internetforbindelsen.

Konfiguration af Home WiFi på en Mac

1.

< p> Sluk for Mac. Slut den ene ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden eller siden af ​​Mac'en. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på WiFi-modemet.

2.

Tænd for Mac'en. Vent til skrivebordet vises på skærmen.

3.

Gå til menuen 'Apple'. Vælg 'Systemindstillinger' fra rullemenuen. Klik på ikonet 'Netværk' under fanen 'Internet og trådløs' i vinduet, der vises.

4.

Vælg 'Automatisk' fra rullemenuen 'Placering' . Klik på ikonet 'Ethernet / Connected' i den venstre kolonne.

5.

Klik på knappen Anvend 'i nederste højre hjørne af vinduet. Klik på knappen Ed på Øverste venstre hjørne af vinduet. Mac'en kan nu få adgang til internettet.

Tips og advarsler

  • De fleste internetudbydere (ISP) vil yde støtte til Tilslutning af din computer til et WiFi-modem - via både en supportwebsted og supportpersonale til rådighed via telefonen.
  • En enkelt computer kan oprette forbindelse til internettet ved at tilslutte direkte til et WiFi-modem. Fremgangsmåden er ligetil, selv om der er forskelle i, hvordan det gøres på en pc eller en Mac-computer. Hastigheden af ​​internet modtagelse er ikke anderledes end hastigheden af ​​en trådløs forbindelse oprettet via en router enhed. Du har ikke brug for nogen specielle programmer til at oprette dit hjem WiFi-netværk for at give internetadgang til en enkelt computer.