Sådan skjuler du netværkskabler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skjul de stygge netværkskabler med en kabeltunnel arrangør. Arrangøren leveres normalt med skruer og klæbestrimler. Åbn plastikpanelet og arranger dine netkabler i de tilgængelige slots. Du kan styre op til syv kabler pr. Arrangør.

2.

Installer tunnelarrangøren på bagsiden af ​​dit skrivebord eller på væggen bag skrivebordet. Ved midlertidig installation skal du bruge selvklæbende strimler. Dette er en ideel løsning, hvis du bor i en lejlighed og ønsker at undgå huller på væggen. For en permanent løsning skal du bruge skruerne til at sikre arrangøren på plads. En lille Phillips skruetrækker vil gøre jobbet.

3.

Vælg en strimler. I stedet for at have kabler, der kører i flere retninger til forskellige stikkontakter, skal du sætte alle kabler i en stikkontakt. Placér strimlen på et ubetydeligt område, som bag et arkivskab. Hvis du foretrækker det, skal du sætte strimlen i et hjørne og gemme det med en stor potteplante.

Tips og advarsler

  • Hvis du har tæppe, skal du reducere brandfare risiko. Placér båndet på en flad, hård overflade som et lille stykke træ.
  • Forvent at betale ca. $10 for en kabelorganizer.
  • Hvis du vælger at bruge en strimleliste, skal du sikre at det er en strømpebestandig strimmel for at beskytte dig i tilfælde af tordenvejr.
  • Mens netværkskabler holder dit netværk kørende problemfrit og effektivt, kan kablerne også gøre dit værelse til et unattractive og uninviting. Desuden kan uorganiserede og ujævnede netværkskabler forårsage ulykker. For eksempel, hvis ikke organiseret ordentligt, kan børn rejse over dem, og kæledyr kan tygge på ledningerne og opretholde skader, selv døden. Heldigvis kan du forhindre ulykker og holde din plads ordnet, hvis du træffer foranstaltninger til at skjule netværkskabler.