Sådan tilslutter du en Linksys-router med kabel-internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et koaksialkabel til internetporten, der er placeret på en stikkontakt, og tilslut derefter den anden ende af koaksialkablet til bagsiden af ​​kabelmodemet. Der er kun en koaksialkabelforbindelse på modemet. Sørg for at kablet er trådt fast på stikket for at etablere en solid forbindelse.

2.

Slut et Cat5 Ethernet-kabel til Ethernet-porten på kabelmodemets bagside, og tilslut derefter den anden ende af Ethernet-kablet i WAN-porten på bagsiden af ​​Linksys-router.

3.

Tænd for internetmodemet ved at sætte netledningen ind i bagsiden. Modemet har ikke en tænd / sluk-knap. Vent, indtil 'data' -lyset lyser fast eller lyser blinkende. Dette angiver en forbindelse til internetudbyderen.

4.

Slå Linksys-router på ved at sætte netledningen ind i bagsiden. Linksys routere har ikke en tænd / sluk-switch. Lad router starte op i en periode på ca. 30 sekunder. Når 'Wireless' lyset lyser, sender routeren en internetforbindelse.

Oprettelse af en Linksys-router med et kabel-internetmodem er nemmere end at oprette en router med et opkaldsmodem og et DSL-modem, fordi du ikke behøver at programmere et telefonnummer i routeren. Broadcasting Wi-Fi via et Linksys-modem giver dig mulighed for at forbinde flere computere til et kabelmodem. Dette giver dig frihed til at bruge datatjenester hvor som helst i dit hjem eller på et andet sted.