Sådan tilslutter du en bærbar pc til et tv for at se en dvd

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut kablerne til din bærbare computer. Porten vil være på bagsiden eller siderne af den bærbare computer med enten 'HDMI', 'RCA', 'VGA', 'DVI' eller 'S-Video' indskrevet over det. Dette angiver den type kabel, som din bærbare computer tager.

2.

Se på bagsiden af ​​dit tv. Der vil være tre cirkler, farvede gule, hvide og røde. Alternativt vil der være en rektangulær port med 15, 24 eller 19 ben eller en rund port med fire ben. Tilslut den anden ende af kablet; enten de tre ender i de tilsvarende farvede porte eller i de rektangulære eller runde porte. Hvis kabelens ende ikke passer til porten på tv'et, skal du sætte den i adapteren. Sæt et andet kabel med den tilsvarende ende i adapteren og tv'et.

3.

Juster billedet, der vises på tv-skærmen, ved at navigere til vinduet 'Skærmindstillinger' i 'Kontrolpanel' på din bærbare computer. Juster pixelstørrelserne på 'Skærmindstillinger', indtil tv-skærmen viser et forholdsmæssigt billede til den ene på din bærbare skærm.

Naviger til din medieafspiller og åbn den. Tryk på afspil for at starte din DVD og læn dig tilbage og nyd din DVD på tv'ets større skærm .

Tips og advarsler

  • De fleste nye bærbare og tv-modeller tager HDMI-kabler.
  • Kontroller altid de forskellige typer kabler tag inden du køber dine tilslutningskabler.
  • Tilslutning af din bærbare computer til et fjernsyn giver dig mulighed for at få alle fordelene ved en mobil computer med den flotte store skærm på dit fjernsyn --- perfekt til at se dvd'er eller andre videoer, du spiller via din bærbare computer. Tilslutning af en bærbar pc til et fjernsyn til at se en dvd er ikke særlig svært, så længe du har de rigtige tilslutningsledninger. Tilslutning af ledninger og kabler findes i de fleste hjem eller elforsyningsforretninger.