Sådan tilsluttes en computer med en router ved hjælp af et LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for routeren. I de fleste tilfælde skal du fjerne stikket fra bagsiden af ​​routeren for at opnå dette. De fleste router modeller tilbyder ikke on / off switche. Sluk for computeren.

2.

Slut et Cat5 Ethernet-kabel til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​routeren. Brug LAN-port nummer 1 for at holde ledningskonfigurationen enkel, hvis du tilslutter flere computere til routerns LAN.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​computeren.

4.

Tænd for routeren og vent 30 sekunder for routeren til helt at starte op. Tænd computeren. op, lokaliserer computeren automatisk internetsignalet.

De fleste mennesker tænker på 'trådløs', når de tænker på routere. Selv om en trådløs forbindelse er den mest populære måde at bruge en router på, tilbyder den ikke den mest konsistente forbindelse. Forbindelsen er afhængig af computerens nærhed til routeren og enhver forstyrrelse i det generelle område. Dette kan medføre, at den bærbare computer eller stationære computer mister internetforbindelsen. Tilslutning af computeren via et lokalnetværk giver en sammenhængende og konsekvent forbindelse til internettet uden frygt for at miste forbindelsen på grund af lokal forstyrrelse.