Hvad er forskellen i en trådløs PCI-adapter eller et trådløst pc-kort?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

PCI

PCI er en specifikation for design af add-on-kort, der skal installeres på en stationær computer. Disse computere bruger en lille hvid slot på ca. 3 inches lang, at kanten af ​​et PCI-add-on-kort skal indsættes i.

PC-kort

Et pc-kort er et lille, selvstændigt Enhed, der skal tilsluttes til en stikplads på en bærbar computer. Et typisk PC-kort er 85,6 mm i længden og 54 mm i bredde. Højden varierer afhængigt af typen af ​​kort. Selvom disse typisk kun bruges i bærbare computere, findes der desktop-adaptere.

Funktion

I det væsentlige er både PCI- og PC Card-enheder designet til at nå det samme mål. Den eneste reelle forskel er i deres form. Selv om der er nogle lavniveau elektriske forskelle, er disse forskelle ikke relevante for slutbrugeren. Et trådløst kort i hver form vil fungere nøjagtigt det samme. Der er mange forskellige typer hardware, som kan bruges til at oprette forbindelse til et trådløst netværk, og den terminologi, der bruges til at beskrive hver, kan blive lidt forvirrende. En stor sky akronymer og tekniske termer følger med hver af disse typer hardware.