Min Wireless Won t arbejder på min bærbare computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér computerens hardware for at sikre, at du har den korrekte type til at oprette forbindelse til en trådløs router. Den trådløse adapter skal være mindst 802.11b / g. Hvis din bærbare computer er mindre end 2 år gammel, skal den have dette. Kontroller en ekstern adapter, som f.eks. Et PCMCIA-kort (PC-kort). Se på bunden af ​​enheden.

2.

Klik på 'Start' menuen, højreklik på 'Denne computer' og vælg derefter 'Egenskaber'. Efter at menuen Systemegenskaber dukker op, skal du vælge menuen 'Hardware' og klikke på 'Enhedshåndtering' -menuen. Sørg for at se noget som 802.11b / g WLAN. Dette betyder at du har den korrekte hardware til at oprette forbindelse til den trådløse router og kan fortsætte.

3.

Vælg 'Start', derefter 'Kontrolpanel' og derefter 'Netværksforbindelser'. Højreklik på ikonet 'Trådløst netværk' og vælg 'Egenskaber'. Du får se tre faner i vinduet Egenskaber for trådløst netværk. Vælg 'Internet Protocol' og klik på 'Properties', som vil forbinde til et netværk.

4.

Vælg 'Start', derefter 'Kontrolpanel' og derefter 'Netværksforbindelser 'som du gjorde i det foregående trin. Højreklik på ikonet 'Trådløst netværk' i vinduet Netværksforbindelser, og vælg derefter 'Reparer' i stedet. Dette vil afslutte forbindelsen med det nuværende trådløse netværk og forsøge at genoprette forbindelse til et netværk, der har en stærkere forbindelse. Du kan også se styrken af ​​hver netværksforbindelse og vælge den stærkeste selv, eller lad computeren gøre det.

5.

Genstart computeren, hvilket kunne afhjælpe internetforbindelsesproblemet hvis ingen af ​​ovenstående muligheder virker. Gå til menuen 'Start' og vælg 'Genstart'.

6.

Vent 15 til 30 minutter for at se om forbindelsen forbedres. Nogle gange oplever netværk vanskeligheder og venter et par minutter, indtil forbindelsen genopretter sig, kan være alt hvad du skal gøre.

Tips og advarsler

  • Trådløse telefoner og mikrobølger kan påvirke forbindelsen til trådløst internet, ifølge Smart Computing.
  • En bærbar computer kombineret med trådløst internet kan gøre kontrol e-mail praktisk, og du kan oprette forbindelse til internettet, hvor som helst der er udstyret med en trådløs router. Lejlighedsvis opstår der problemer med den trådløse internetforbindelse, der forårsager, at den afbrydes. Du kan selv fejlfinding dette problem ved at justere computerens indstillinger uden at bruge software. Det vil tage et par skridt for at få dit trådløse internet til at fungere igen på din bærbare computer.