Sådan Port Forward for Ventrilo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser. Skriv IP-adressen til din router i adresselinjen. For de fleste routere er standard IP-adressen 192.168.1.1. Dette bringer dig til din routerens konsolskærm.

2.

Klik på 'Programmer og spil', hvis du bruger en Linksys-router. Andre routerfabrikanter som Netgear har indstillinger for port videresendelse mærket med linket 'Port Forwarding' i venstre panel.

3.

Indtast et venligt programnavn. Dette navn hjælper dig med at genkende indstillingerne for port videresendelse til Ventrilo, da du kan have flere porte åbnet på din router.

4.

Indtast portnummer '3784' for eksterne og interne portnummer tekstbokse. Vælg 'Begge' for rullelisten Protokol.

5.

Gentag trin 3 og 4, undtagen at bruge portnummer '6100' til de interne og eksterne porte. Klik på routerens konsol 's' Gem '-knap for at gemme dine indstillinger.

Ventrilo bruges almindeligvis i spilbranchen til at kommunikere med andre medlemmer af dit 'team' i et videospil. Dette er en fælles del af multi-user gaming, hvor flere spillere kommer sammen for at kæmpe en chef. Ventrilo letter kommunikationen mellem hold ved at tilbyde software, hvor brugere deltager i et 'rum' og taler over internettet ved hjælp af en mikrofon. Før du kan være vært for en Ventrilo-server på dit netværk, skal du først åbne en Ventrilo-port på din router.