Sådan får du trådløst internet på Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at din trådløse internetadapter er tændt. Hvis du bruger et eksternt kort, skal adapteren være tilsluttet en fungerende USB-port på din computer. Hvis du bruger et internt kort, er der nogle gange en switch på forsiden eller siden af ​​computeren, som skal flyttes til 'On' -positionen.

2.

Åbn Start menu og klik på 'Kontrolpanel.'

3.

Dobbeltklik på ikonet 'Netværksforbindelser'. Et nyt vindue åbnes med en liste over netværkskortene, der for øjeblikket er oprettet på din computer.

4.

Højreklik på navnet på din trådløse netværkskort og vælg 'Vis' Tilgængelige trådløse netværk. ' Et andet vindue åbnes, og Windows XP begynder at scanne det nærliggende område for trådløse netværk.

5.

Fremhæv det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til fra din computer.

6.

Tryk på knappen 'Connect' nederst i vinduet.

7.

Indtast det trådløse netværk s sikkerhedsnøgle hvis det kræves.

De fleste pc-laptops og desktops, der kører Windows XP-operativsystemet, leveres med interne trådløse netværkskort installeret. Hvis din computer ikke har et internt kort, kan du købe en ekstern trådløs adapter. Derefter kan du med det trådløse Windows XP-værktøj scanne det nærliggende område for tilgængelige trådløse netværk og vælge, hvilken du vil oprette forbindelse til.