Sådan installeres en trådløs internetadapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installation af en USB-adapter

1.

Installer softwaren til den trådløse internetadapter ved at indsætte den medfølgende installationsskive i computerens diskdrev. Kør installationsguiden og installer drivere til enheden og ethvert program til styring af trådløse netværk.

2.

Tilslut den trådløse internetadapter til en ledig USB-port på din computer. installeres automatisk.

3.

Åbn det trådløse netværksadministrationsprogram eller venstre klik på ikonet for trådløst netværk nederst til venstre på proceslinjen. Vælg navnet på et netværk som du kan få adgang til fra listen over tilgængelige netværk.

4.

Indtast passordet for netværket. Dette er nødvendigt, når kryptering eller sikkerhed bruges til at beskytte brugere af netværket . Du må muligvis ikke indtaste en.

Installation af en PCI-adapter

1.

Installer softwaren til den trådløse internetadapter ved at indsætte den medfølgende installationsdisk ind i t han computerens diskdrev. Kør installationsguiden og installer driverne til enheden og eventuelle programmer til styring af trådløse netværk.

2.

Luk computeren og tag netledningen ud af computerens bagside . Fjern skruerne på siden af ​​computeren, der holder på dækslet.

3.

Fjern PCI-slotbeslaget fra bagsiden af ​​computeren. Sæt PCI-adapteren helt ind i åbningen, sørg for at rette den ordentligt op. Tryk forsigtigt ned for at undgå beskadigelse af adapteren eller PCI-stikket.

4.

Tilslut netværksadapteren til PCI-sporet med en skrue eller med en beslag. Udskift dækslet og skruerne på computerhuset.

5.

Sæt netledningen på bagsiden af ​​computeren og tænd den. Netværksadapteren skal installeres automatisk.

6.

Åbn det trådløse netværksadministrationsprogram eller venstre klik på ikonet for trådløst netværk nederst til venstre på proceslinjen. Vælg navnet på et netværk, som du kan få adgang til fra listen over tilgængelige netværk.

7.

Indtast passordet for netværket. Dette er nødvendigt, når kryptering eller sikkerhed bruges til at beskytte brugere af netværket. Du skal muligvis ikke indtaste en.

Installation af en trådløs internetadapter giver dig mulighed for at forbinde din computer til trådløst internet i dit hjem, arbejde eller andre steder, hvor WiFi er tilgængeligt. Installering af en adapter kan være nemt, hvis du bruger en, der fester til en USB-port. Dette giver dig mulighed for at installere enheden uden at åbne din computer sag, så det er en god idé, hvis du ikke er erfaren på at arbejde med computere.