Sådan netværk du en router til et kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut kabel 5 (cat5) til Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit internetmodem. I de fleste tilfælde er porten mærket som 'Ethernet' eller 'Internet' -porten, men hvis den ikke er, ser porten ud som en telefonstik, som kun fordobles i størrelse.

2.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til WAN-porten (WAN) på bagsiden af ​​den trådløse router. Routeren har en port til WAN-forbindelse og flere porte til LAN-lokalnetværksforbindelser.

3.

Slå routeren på ved at tilslutte strømkablet. Routere har ikke en tænd / sluk-knap. Det trådløse internet er slået til som standard.

4.

Tilslut alle de computere, du vil have tilsluttet til netværket, ved at forbinde et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af computeren. Tilslut den anden ende af kablet til LAN-portene på bagsiden af ​​den trådløse router.

5.

Aktivér Wi-Fi på alle computere, du vil have trådløst tilsluttet til den trådløse router. Søg efter din trådløse router i listen over tilgængelige netværk på hver computer og derefter oprette forbindelse til dit netværk.

Netværk af en router til et kabelmodem er et af de nemmeste stykker udstyr, der kan tilføjes til et hjem eller kontoretværk. Det kræver et kategori 5 (cat5) Ethernet-kabel, og du vil være i gang på få sekunder. Installation af en router giver flere brugere mulighed for at oprette forbindelse via et Ethernet-kabel eller via Wi-Fi via et modem og betragtes som en af ​​de mest effektive måder at tillade adgang til internettet på internettet.