Sådan tilslutter du en bærbar til et trådløst internet signal

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, om din bærbare computer har et internt trådløst kort. Hvis du har et internt trådløst kort, behøver du ikke brug for ekstra udstyr til at oprette forbindelse til et trådløst internet-signal. Eksistensen af ​​et internt kort kan verificeres ved at kontrollere de angivne specifikationer på din computer i den originale dokumentation og manual, som blev leveret med Maskinen.

Brug en ekstern USB trådløs dongle som erstatning for et internt trådløst kort, hvis din laptop mangler en. Slut den eksterne USB trådløse dongle til USB-porten. på siden eller bagsiden af ​​din computer, afhængigt af modelens design. Når en ny USB-enhed er tilsluttet for første gang, tager det et øjeblik for computeren at genkende den nye hardware.

3.

Start computeren igen for at sikre, at konfigurationen mellem den trådløse dongle og din bærbare computer er færdig.

4.

Klik på det trådløse ikon på din bærbare computers skrivebordsområde, når du har konstateret, at du enten har en intern trådløs kort eller ekstern dongle. På en Windows-baseret maskine er det trådløse ikon placeret på højre side af værktøjslinjen nederst. På en Macintosh er det trådløse ikon placeret på højre side af den øverste værktøjslinje.

5.

Vælg et af de tilgængelige trådløse netværk på den pop op-menu, der vises, når du har klikket på det trådløse ikon på din bærbare computer. Alle opdagede trådløse netværk vises i denne liste. Nogle er beskyttet med adgangskode andre er offentlige netværk.

6.

Klik på det netværksnavn, du vil oprette forbindelse til.

7.

Indtast en adgangskode, hvis det er et passwordbeskyttet netværk. Hvis du ikke har adgangskoden, skal du slutte dig til et offentligt trådløst netværk eller kontakte det krypterede netværkets administrator for tilladelse til at deltage i netværket.

Efter at have klikket på netværksnavnet og indtast din adgangskode, vil din bærbare computer forbinde om nogle få øjeblikke. Du får vist dit trådløse ikondisplay et aktivt trådløst signal, som varierer i styrke afhængigt af computerens nærhed til den trådløse router.

9 .

Start din browser og nyd surfing på internettet den trådløse måde.

Tilslutning af din laptop til et trådløst signal er en proces, der kræver en af ​​to stykker hardware. Du skal enten have et internt trådløst kort inde i din bærbare computer eller en ekstern trådløs USB-dongle for at kunne deltage i et trådløst netværk og gøre brug af et signal. Men når du har en af ​​disse hardware-enheder, er der ikke brug for yderligere værktøjer eller enheder for at forbinde signalet. Initialisering af processen med at slutte sig til computeren til det trådløse internet-signal tager kun et par minutter og er ikke en proces, der kræver en eksisterende fortrolighed med trådløse netværksprotokoller eller computere.