Sådan vedhæftes en zip-fil til en e-mail

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forberedelse af e-mail

1.

Forbered zip-filen. Overfør de filer og mapper, du vil sende til en komprimeret og / eller zip-mappe. Skriv ned eller husk, hvilken mappe zip-filen er placeret i.

2.

Log ind på din e-mail-tjeneste. Åbn din webbrowser og gå til Gmail, Hotmail, Yahoo! eller en anden web-baseret e-mail-tjeneste. Eller åben dit emailprogram, hvis du bruger et softwareprogram som Microsoft Outlook. Skriv en besked i din email og indtast modtagerens e-mail-adresse. For eksempel skal du klikke på 'Ny' i Hotmail eller 'Compose mail' i Gmail.

3.

Vedhæft og send e-mailen. Klik på vedhæftningsknappen eller ikonet for papirclips for at vedhæfte en fil afhængigt af hvilket e-mailprogram du bruger. Når du klikker på denne knap, åbnes en 'Vælg filer' boks. Find den zip-fil, du oprettede Klik på en gang på filen for at fremhæve den, og klik på ordet 'Åbn' for at vedhæfte filen til din e-mail-besked. Eller bare dobbeltklik på filen, når du har placeret den, for at vedhæfte den. Skub musen over ordet 'Send' og klik. Modtageren vil få din email sammen med den vedhæftede fil.

Hovedårsagen til at vedhæfte en zip-fil til en e-mail er at reducere størrelsen af ​​de filer, du sender. Vedhæftning af en zip-fil gøres normalt, når et hjælpeprogram ikke tillader dig at modtage eller sende meget store filer - og gør det er ikke en vanskelig proces.