Hvordan installerer jeg driveren til et trådløst kort?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt en installations-cd, der fulgte med dit trådløse kort. Nogle producenter har deres eget selvinstallationsprogram, der automatisk opretter dit kort til brug i Windows. Hvis du ikke har denne mulighed, skal du fortsætte nedenfor.

2.

Tilslut det trådløse kort til din computer og genstart det. Windows vil normalt se det nye hardware og automatisk installere drivere. Fortsæt til trin tre, hvis enheden ikke installeres korrekt.

3.

Gå til dig Enhedshåndtering ved at klikke på 'Start' og skrive 'Enhedshåndtering' i søg eller 'Kør' -bjælken.

4.

Højreklik på 'Netværksadaptere' og vælg 'Scan for hardwareændringer.'

5. < / p>

Udvid listen og søg efter dit trådløse kort. Sandsynligvis, hvis driverne ikke blev installeret, vil du se et gult udråbstegn ved siden af ​​en ukendt enhed. Hvis du ser dit trådløse kort opført, betyder det, at driveren blev installeret, og du skal kunne bruge kortet.

6.

Højreklik på den ukendte enhed, og vælg 'Ejendomme.' Vælg 'Opdater drivere' eller 'Installer drivere.'

7.

Vælg at lade Windows automatisk søge efter de bedste drivere og vælg 'OK'. Hvis du har en driver-cd, der fulgte med dit kort, skal du muligvis indsætte det og vælge at manuelt søge efter de bedste drivere. I så fald skal du vælge 'Gennemse', finde driverne på cd'en og vælg 'OK'.

Trådløst netværk plejede at være en stor hovedpine at oprette, hvilket ofte kræver timer med tålmodighed til at udarbejde kinks. De fleste moderne netværkskort løber dog effektivt, og processen er relativt smertefri. Hvis du har installeret et trådløst netværkskort på din computer, skal du først installere de korrekte drivere, før du forsøger at oprette forbindelse til et trådløst netværk. Hvis Windows ikke automatisk indlæser drivere, kan du bruge Enhedshåndtering til at afslutte jobbet.