Når jeg opretter forbindelse til trådløs WiFi, virker min forbindelse ikke

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller din webbrowsers indstillinger. Klik på fanen 'File' på browserens øverste værktøjslinje. Herfra kan du tjekke listen 'Arbejd offline' i listen, der falder ned fra fanen Filer. Sørg for, at 'Arbejde offline' ikke er markeret. Hvis det er, skal du klikke på det for at fjerne markeringen og derefter teste din forbindelse igen.

2.

Tryk på knappen 'Reset' på modemet. Denne knap vil blive placeret øverst eller bagtil på modemet. Tillad det et øjeblik at starte sikkerhedskopieringen og initialisere.

3.

Prøv at tage modemet ud af stikkontakten, overspændingsbeskyttelsen eller stikkontakten, den er tilsluttet det går tilbage til den pågældende strømkilde. Tillad det tid at starte sikkerhedskopieringen. Denne metode virker nogle gange, selvom 'Nulstil' -knappen forsøger.

4.

Sørg for at du bruger korrekt adgangskode, hvis din forbindelse er beskyttet med adgangskode. Du skulle have noteret din adgangskode et sted, så indtast adgangskoden manuelt, når du forsøger at deltage i dit netværk, og prøv igen. Hvis du ikke har noteret dit seneste kodeord eller aldrig ændret dit kodeord, find den originale vejledning, der blev leveret sammen med din router.

5.

Gennemse brugervejledningen for at finde standardadgangskoden til din router og en særlig webadresse, eller webadresse, som kan bruges til at nulstille krypteringsindstillingerne for din router. Find disse to stykker information og noter dem.

6.

Start en webbrowser på din computer. Skriv i n den URL, der blev leveret fra manualen. Skriv også standardadgangskoden, når du bliver bedt om det.

7.

Vælg at indtaste en ny adgangskode til din router. Denne adgangskode kan være alt efter eget valg, men sørg for at du ikke glemmer det, eller du bliver nødt til at gå igennem denne proces igen. Du vil også kunne vælge mellem 'WEP' og 'WPA' sikkerhedskryptering. Sørg for, at din krypteringstype forbliver som 'WPA', fordi den er en overlegen, nyere type kryptering.

8.

Forsøg at slutte dig til din WiFi-forbindelse igen. Indtast din nye adgangskode, når du bliver bedt om det.

Hvis din forbindelse ikke virker, når du forsøger at oprette forbindelse til trådløs WiFi, er der en række mulige årsager. Disse spænder fra en forkert indstilling i din browser til et modem, der skal nulstilles, eller en trådløs router, der skal have sikkerhed indstillinger etableret eller tweaked. Uanset om det er et hardware problem eller du simpelthen har glemt dit kodeord, kan du fejlfinding og afhjælpe dit WiFi problem, og få din trådløse forbindelse igen til hurtigere.