Sådan implementeres VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Beslut om en VoIP-operatør. Skype er en af ​​de mest berømte VoIP-udbydere, Google Voice er også populær, og Vonage bruges primært i Nordamerika. De tre førnævnte luftfartsselskaber er de mest populære VoIP-udbydere ifølge voip-sol.com. Besøg skype.com, google.com/voice og vonage.com for at afgøre, hvilken udbyder der passer bedst til den, der ringer op. Alle tre virksomheder opregner deres priser og tjenester, som er konkurrencedygtige. Men den største faktor ved at vælge en udbyder vil sandsynligvis være brugerens behov, og hvilket firma tilbyder den mest konkurrencedygtige sats for disse specifikke behov.

Download enhver software og abonnere til VoIP-tjenesten. Når du har besluttet dig for en transportør, opret en konto på deres hjemmeside og tilmelde dig deres service, følg luftfartsselskabets registreringsvejledning og vælg en satsplan. Køb en mikrofon, VoIP-headset eller VoIP-telefon. Alle udbydere sælger VoIP-udstyr. < /p>

3.

Open softwareprogrammet, webstedet eller aktiver VoIP-telefonen for at foretage et opkald. Hver udbyder har forskellige metoder til at ringe. Skype kræver, at brugeren åbner deres softwareprogram (eller mobil app) for at foretage opkald. Google Voice kræver, at brugeren logger på deres hjemmeside for at foretage opkald. Vonage svarer mest til traditionelle telefoner, da deres service kun kræver et Vonage systemstik og fungerer husets eksisterende nummer og telefoner .

VoIP står for 'Voice Over IP', som generelt refererer til at tale med en anden part over internettet på en måde, der ligner en telefonsamtale. Brugeren har typisk en VoIP-telefon tilsluttet deres internetforbindelse eller bruger deres computerhøjttalere og mikrofon til at interagere med andre parter. Afhængigt af den VoIP-tjeneste, der tilbydes, kan en person bruge en VoIP-forbindelse til at ringe til en fastnetlinje eller mobil, eller de kan ringe til en anden computer. VoIP-opkald er næsten altid billigere end at bruge en traditionel telefon, og i mange tilfælde er den gratis.