Sådan installeres en Belkin Wireless G

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fastgør Belkin-router til internetmodem. For at gøre det skal du sætte et Ethernet-kabel i modemets bagside. Den tilsluttes til den eneste Cat5 Ethernet-port på modemet. Dette gør det nemt at finde porten.

2.

Slut den anden ende af kablet til internet / WAN-porten på bagsiden af ​​Belkin-routeren.

3.

Slut et Cat5 Ethernet-kabel til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​routeren, og tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​skrivebordet computer. Gentag dette trin for hver stationær computer, du vil have hardt tilsluttet til routeren. Hvis du kun har brug for trådløs adgang, skal du springe over dette trin.

4.

Slut strømmen til internetmodemet til en stikkontakt for at tænde den. Lad det starte i 30 sekunder. Når 'data' -lampen bliver solid eller begynder at blinke, er modemet klar til brug.

5.

Slut Belkin-routerens strømledning til en stikkontakt til strøm den på. Lad router starte op i en periode på 30 sekunder eller indtil 'Internet' -lyset bliver solidt. Dette tænder for den trådløse Wi-Fi-udsendelse til bærbar forbindelse, og den sender internettet via Cat5 Ethernet-kablerne til alle stationære computere, der er tilsluttet routeren.

Installation af en Belkin Wireless G-router kræver tilslutning af et modem og enhver stationær computer. Derudover er routeren meget intuitiv og gør internetforbindelsen alene. Dette gør det umuligt at installere en Belkin Wireless G router. Med nogle få Cat5 Ethernet-kabler vil du være op og surfe på internettet på kort tid.