Sådan Reset en NetGear Login

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser. Indtast routerens IP-adresse i adresselinjen og tryk på 'Enter'. Indtast brugernavnet 'admin' og skriv 'password' i tekstboksen. Hvis det ikke virker, skal du indtaste '1234' som adgangskode. Dette sikrer, at Netgear routerens adgangskode ikke er indstillet til fabriksindstillingen.

2.

Tryk på den lille runde røde knap på Netgear routerens bagside. Hold knappen nede i ca. 10 sekunder, indtil lampen 'Test' blinker. Når lampen blinker, slip knappen.

3.

Sluk for router og tænd den igen. sikrer genstart af routeren. Åbn en webbrowser og gentag trin 1 for at logge ind på din routerens konsol. Adgangskoden er nulstillet. Nu kan du logge ind i konsollen ved hjælp af producentens standardadgangskode.

Din Netgear-router skibes med et brugernavn og en adgangskode, der bruges til at konfigurere enheden, når du først installerer den. Når routeren sidder i flere måneder, kan du glemme brugernavnet og adgangskoden for at få adgang til konsollen. Når dette sker, skal du nulstille routeren. Nulstilling af routeren rydder også eventuelle indstillinger, så routeren skal rekonfigurere efter nulstilling af adgangskoden. Dette er gavnligt for netværksadministratorer, der ikke kan få adgang til routerens konsol.