Sådan får du adgang til fjernsyn gratis på din computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til tv-netværket af dit yndlingsprogram. Netværk som NBC, ABC og Fox giver de sidste fire eller fem episoder af en serie på deres hjemmesider, selvom kabelnetværk som HBO ikke er i juli 2010.

Tilmeld dig medlemskabskonti på YouTube og Hulu. Du behøver ikke medlemskonto til film, der er til et generelt publikum, men du skal have en konto for at få adgang til nogle R-ratede valg.

3.

Overvej at betale et abonnement gebyr for Netflix. Netflix tilbyder 'instant movies', som du kan se på din computer til enhver tid. Pakken på 4,99 $indeholder begrænsede øjeblikkelige film, og en pakke på $9,99 har ubegrænset øjeblikkelig film fra juli 2010.

Søg efter shows på iTunes. Selv om de fleste af mulighederne er til salg, frigiver iTunes nogle gange også gratis salgsfremmende episoder til download.

Adgang til tv på din computer har aldrig været lettere. En række juridiske hjemmesider giver de nyeste episoder af anerkendte tv-shows som 'Lie to Me', 'Modern Family' og 'The Office.' Du bør gå til en bred vifte af online kilder for at maksimere chancerne for at finde din yndlingsserie. Dine muligheder krymper, når serien er udgivet på DVD, så bevæg dig hurtigt. Din internetforbindelse vil være en vigtig faktor i billedkvaliteten, modtagelsen og hastigheden af ​​din videostream eller download.