Sådan fastlægger du din internetudbyder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en kommandoprompt. Naviger til 'Start' u0026 gt; 'Løb.' Skriv 'cmd' i kørprompten, der vises.

2.

Skriv kommandoen 'spor' og et hvilket som helst reelt domænenavn efter eget valg. Den endelige syntaks skal læses 'tracert' www.somerealwebsite.com '.' Hvis du f.eks. Valgte eHow.com, ville kommandoen læse 'tracert www.ehow.com.'

3.

En liste over servernavne vises. Dette er den vej, som din hjemmeside anmodning tager på vej til hjemmesiden. Den første server, der vises, er din computer. Hvis du står bag en trådløs router, bliver den anden din router. Endelig tilhører den tredje din internetudbyder. Tracert vil liste servernavnene for dig. Det navn, der vises, svarer til din internetudbyder.

Af og til kan det være nyttigt at vide, hvem din internetudbyder eller internetudbyder er. Den nemmeste måde at finde ud af er blot at se på din regning, men der er elektroniske og computerbaserede måder at finde ud af, hvem din internetudbyder også er. Uanset om du har brug for disse oplysninger til at sammenligne satser mellem forskellige internetudbydere, at køre hastighedsprøver eller af anden grund, er det normalt bare et par tastetryk væk, at finde ud af din internetudbyder.