Sådan slukker du den trådløse på en Linksys WRTP54G

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut Linksys router til en bærbar eller stationær computer. For at gøre det skal du sætte et Ethernet-kabel i routerens 'Internet / WAN' -port. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til computerens 'Ethernet' -port. På bærbare computere er porten normalt placeret på siden, og på stationære computere er porten placeret på bagsiden af ​​computeren.

2.

Start en webbrowser og få adgang til Graphic User Interface (GUI) af Linksys router. For at få adgang til GUI'en skal du fjerne adressen i adresselinjen i webbrowseren og indtaste i IP-adressen til routeren. Standard Linksys IP-adresse er 192.168.0.1.

3.

Indtast standard brugernavn til GUI. Standard brugernavn er 'admin'. Forlad adgangskoden felt tomt. Indlæs GUI'en ved at trykke på 'return' -tasten på din computer. Hvis du har ændret standard brugernavn og adgangskode, skal du bruge dine oplysninger i stedet for standard. Hvis du har ændret det, men ikke kan huske det, skal du nulstille routeren før du fortsætter. For at gøre det skal du trykke på en nål i nulstillingshullet på bagsiden af ​​routeren. Når du har nulstillet, skal du bruge standardoplysningerne til at få adgang til GUI'en.

4.

Åbn fanen 'Trådløs' i navigationslinjen i GUI'en.

5.

Vælg 'Disabled' fra rullemenuen ud for feltet 'Wireless Network Mode'.

6.

Vælg 'Gem indstilling' at slukke for trådløst på din Linksys-router.

Folk slukker den trådløse udsendelse på deres Linksys WRTP54G router af flere forskellige årsager. Hvis du f.eks. Ikke har en bærbar computer, behøver du virkelig ikke trådløst Wi-Fi, fordi du ikke har noget til det at oprette forbindelse til. Hvis du har trådløst tændt, tilføjes kun et adgangspunkt for hackere at komme ind i dit netværk. har ingen grund til at have trådløst aktiveret, slukke det giver dig et ekstra lag af sikkerhed mod internet bedrageri.