Hvordan læser jeg NTP-serveren på NT?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows NT 'Start' -knappen og vælg 'Kør'. Indtast 'regedit' i tekstboksen og klik på 'OK' knappen. Dette åbner Windows Registry Editor.

2.

Naviger til registreringsdatabasen 'HKEY\_LOCAL\_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ W32Time'. Dobbeltklik på 'TimeProviders', som indeholder NTP-indstillingerne, i centeroplysningerne.

3.

Dobbeltklik på 'NtpServer' i det centrale detaljeringspanel. Der åbnes en dialogboks med adressen til din NT-tidsserver. Du kan ændre denne værdi eller klikke på 'Annuller' for at forlade den med de nuværende indstillinger.

Windows NT er et ældre serveroperativsystem, der stadig bruges på nogle netværkscomputere. Windows NT-operativsystemet understøtter NTP-indstillinger (Network Time Protocol), som er gemt i Windows NT-registreringsdatabasen. Du kan identificere din NTP-server i Windows NT-registreringsindstillingerne. Disse indstillinger konfigurerer internettet eller netværksserveren, der bruges til at synkronisere tiden til systemuret. Du kan også bruge registreringseditoren til at ændre NTP-serverværdien.