Sådan opretter du en trådløs forbindelse til et Linksys-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Linksys-router til modemet ved at anbringe et Cat5 Ethernet-kabel i modemets Ethernet-port. Anbring den anden ende af Ethernet-kablet i Linksys-routerens internet / WAN-port. Ingen andre ledningsforbindelser er nødvendige for at muliggøre forbindelse til routeren via Wi-Fi.

2.

Slut Linksys-routeren til en strømkilde ved hjælp af den medfølgende strømadapter. Dette styrer routeren. Linksys-routere har ikke tænd / sluk-switche.

3.

Tænd den computer, du ønsker at oprette forbindelse til Linksys router.

4. < / p>

Aktiver Wi-Fi på computeren. For at gøre det skal du finde Wi-Fi-symbolet i værktøjskassen placeret nederst til højre på computerskærmen. Ikonet ligner signalstænger til en mobiltelefon. Dobbeltklik på ikonet. Aktivér Wi-Fi via rullemenuen i nederste venstre hjørne af pop op-vinduet. Vent til Wi-Fi-ikonet skifter fra gul til grønt.

5.

Vælg din Linksys-router fra listen over routere, der er lagt i pop op-vinduet. Hvis routeren har adgangskode, skal du indtaste adgangskoden, når du bliver bedt om det. Ellers oprettes forbindelsen, når du vælger routers navn.

Gør den grundlæggende forbindelse for at gøre det muligt for dine computere at køre trådløst på dit hjem Wi-Fi-netværk, er det ikke svært. Med en åben Wi-Fi-forbindelse kan du nemt forbinde alle dele udstyret med 802.11G Wireless-signal til din Linksys-router, lige efter at du har tilsluttet routeren til dit modem. Med en trådløs forbindelse sidder du ikke fast i et skrivebord hele dagen. Du kan gå overalt inden for en 30-fods radius af din router og stadig være i stand til at oprette forbindelse til dit internet.