Sådan opsætter du en router med Comcast Cable

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag dit Comcast-modem ud af stikkontakten. Slut Ethernet-kablet bag på dit Comcast-modem til Ethernet-porten mærket 'Internet' på din nye router. Tilslut en tilgængelig Ethernet-port fra bagsiden af ​​den nye router til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer.

2.

Slut dit kabelmodem til en stikkontakt. Tilslut din nye router til en stikkontakt.

3.

Genstart din computer. Klik på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværk og deling.' Vælg 'Opret et nyt hjemmenetværk.'

4.

Klik på indstillingen for et router eller kabelmodem, når du bliver bedt om af Windows at vælge din hardware. Din computer vil forsøge at få adgang til din nye router. Når navnet på din router er angivet, skal du dobbeltklikke på det, så din computer kan konfigurere sig til den nye router.

5.

Opret et nyt navn til dit hjemmenetværk og Opret en unik adgangskode for at forhindre uautoriserede brugere på dit netværk. Din computer kan muligvis nulstille dit Comcast-modem og router, så dine nye ændringer kan træde i kraft.

Comcast tilbyder højhastigheds-kabel internet, der kan give dig hastigheder på over 15 Mbps (megabit per sekund). Kabel-internet fra Comcast hjælper dig med at streame videoer og musik samt spille online-spil, der ikke forsinker, mens du spiller. En router, som enten købes af dig eller udstedt af Comcast, kan bruges til at oprette trådløst netværk eller øge antallet af Ethernet-porte, der kan oprette forbindelse til internettet i dit hjem. En router opsætning kan installeres og installeres i minutter.