Sådan kommer du ind i en Linksys-grænseflade

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel til Internet / WAN-porten bag på Linksys-routeren. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til internetporten på bagsiden eller på computeren. Placeringen kan variere afhængigt af mærket på den computer, du bruger.

2.

Åbn en webbrowser på din computer og fjern webadressen fra webadressen til startsiden. Skriv 192.168.0.1, 1.1 i URL-feltet og tryk på 'Return' eller 'Enter' for at indlæse GUI'en.

3.

Indtast 'admin' i brugernavn feltet. Lad adgangskoden være tom. Tryk på 'Enter' eller 'Return' på tastaturet for at få adgang til GUI'en.

Tips og advarsler

  • Hvis standard brugernavn og adgangskode ikke Tillader dig adgang til GUI, det betyder, at log-in-oplysningerne tidligere var blevet ændret fra fabriksindstillingen. Linksys har ikke det brugerdefinerede brugernavn eller adgangskode gemt. For at overvinde dette skal du færdiggøre en master reset på routeren. For at gøre det skal du trykke på en nål i nulstillingshullet på bagsiden af ​​routeren. Hold stiften i hullet, indtil lysene blinker. Forsøg at få adgang til GUI igen.
  • Hvis du har brug for at få adgang til Linksys-grænsefladen, også kendt som den grafiske brugergrænseflade (GUI), skal du tilslutte routeren til computeren med et Ethernet-kabel. Selvom routeren er en trådløs router, sender den kun Wi-Fi til fildeling og internet browsing. GUI'et er ikke en webside eller en fil, så en kablet forbindelse er nødvendig; Ellers vil GUI'en ikke indlæses korrekt på din computer.