Sådan nulstilles en Belkin Wireless G Plus MIMO Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut den mandlige stikkontakt på strømkablet til den kvindelige stikkontakt på routeren. Den kvindelige jack er placeret på venstre side af routeren, direkte til højre for antennen. Tillad router 20 sekunder at tænde helt.

2.

Find det lille, nulstillede pinhole på bagsiden af ​​routeren. Pinhole er placeret direkte til højre for Ethernet-porten mærket 'forbindelse til modem'.

3.

Softstart routeren ved at placere en skarp genstand som en push-pin , ind i routerhullet. Skub indad og slip straks knappen. Lysene på routeren blinker, og så begynder 'Power / Ready' -lyset at blinke. Når lyset bliver solid, er routeren nulstillet og klar til brug. Denne nulstilling gendanner ikke routeren til fabriksindstillingerne. Det opdaterer softwaren og ligner genstart af en computer. Hvis du vil gendanne routeren til fabriksindstillingerne, skal du springe over dette trin og flytte til trin fire.

4.

Master-nulstil routeren ved at placere en skarp genstand som en skubbe ind i routerhullet. Hold tappen trykket ind i hullet i 10 sekunder. Lysene på routeren blinker, og derefter lyser strøm / klar lyset. Når lyset bliver solid, er routeren nulstillet og klar til brug.

I sjældne tilfælde vil en netværksadministrator måske ønske at mastere en Belkin Wireless G MIMO (multiple input / multiple outlet) -router. Normalt er årsagen til at gøre med at fjerne korrupte softwareindstillinger eller fjerne filtrering, der kan forhindre en computer i at forbinde korrekt til routeren. Det er ofte lettere at udføre denne nulstilling end at forsøge at finde den nøjagtige indstilling, der forårsager problemet.