Sådan testes din DSL-uploadhastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start din browser. Åbn din foretrukne internetbrowser ved at dobbeltklikke på ikonet eller vælge den fra din programmenu.

2.

Besøg en testtestwebsted. DSLReports.com og Speedtest.net er to populære, men der er mange at vælge imellem.

3.

Tilmeld om nødvendigt. Du skal muligvis oprette en konto på nogle af hurtighedstestwebstedene. Hvis det er tilfældet, opret en ny konto, udfyld dine personlige oplysninger og log ind.

4.

Vælg en hastighedstest. Nogle websteder, som DSLReports.com, har en række hurtighedstest at vælge imellem. Du kan muligvis vælge mellem Java og Flash-baserede tests.

5.

Vælg en server nærmest din placering. Fra serverlisten skal du vælge en, der ligger tæt på din placering. Når du har valgt serveren, starter testen. Vent til de hastigheder, der skal måles, og resultaterne skal vises.

Uanset om du har oplevet langsom upload og downloadhastighed eller bare vil sikre dig, at du 'modtager de bredbåndshastigheder, som din internetudbyder (ISP) lover, kan du nemt teste din DSL-hastighed online. Der er mange gratis hastighedstestwebsteder, som du kan bruge til at bestemme både dine upload- og downloadhastigheder. Disse hastigheder varierer i løbet af tiden, ofte baseret på hvor mange brugere der er online på én gang. Du skal teste på flere forskellige tidspunkter og bruge flere steder for at få den mest nøjagtige gennemsnitshastighed.