Sådan tilføjes en ekstern printer til XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg ikonet 'Kontrolpanel'. Dobbeltklik på 'Printere og faxe' for at se en liste over installerede printere på din maskine.

2.

Dobbeltklik på 'Tilføj en printer' for at starte installationsguiden. Klik på knappen 'Næste' i åbningsvinduet.

3.

Vælg 'En netværksprinter eller en printer, der er knyttet til en anden computer' og klik på 'Næste'. Det næste vindue er, hvor du indtaster placeringen af ​​din printer.

4.

Klik på knappen 'Gennemse' for at finde din printer. Dobbeltklik på det fjerncomputernavn, hvor printeren er installeret. Dobbeltklik på den printer, du vil oprette forbindelse til, på listen over printere på fjerncomputeren. Stien indføres automatisk i tekstboksen 'Placering'.

5.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger og oprette forbindelsen til printeren.

En netværks Windows XP-maskine kan tilslutte og udskrive til en ekstern computerprinter. Du kan oprette forbindelse til en fjernprinter, der er delt på en Windows-server eller en, der er placeret på et computerskrivebord. Dette er gavnligt, hvis du har flere Windows XP-computere på et netværk, der skal bruge en central printer. Printerdriverne er hostet på den eksterne server eller på skrivebordet, og Windows XP-maskinen bruger disse drivere til at udskrive til netværksprintere.