Sådan får du adgang til en 2Wire Gateway

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser på en computer, der er tilsluttet routeren, enten via et trådløst netværk eller direkte Ethernet-kabel.

2.

Skriv 'http://gateway.2wire.net' i din browsers adresselinje og tryk på 'Enter.' Hvis routeren er låst op, eller hvis dette er første gang, du har fået adgang til det, vises dens grænseflade med det samme, ellers , bliver du bedt om at få adgangskode.

3.

Indtast routerns adgangskode. Hvis du ikke kender det, skal du klikke på 'Jeg kan stadig ikke huske adgangskoden'. Du bliver bedt om at oprette en ny adgangskode og også at indtaste din router s 'systemnøgle.' Dette er et 10-cifret tal, der vises i parentes under stregkoden på bagsiden eller undersiden af ​​din router.

4.

Skift eller opret routerens adgangskode, mens du er logget ind ved at klikke på 'System' og derefter 'System Password' og indtaste nye adgangskodeoplysninger.

Hvis du ændrer indstillingerne på din 2Wire-router, skal du logge ind på routerens opsætningsgrænseflade, nemt udført fra enhver computer, der er tilsluttet internettet. På nye routere er grænsefladen oplåset, men du kan finde din adgangskodebeskyttet. ikke et problem, så længe du har fysisk adgang til din router og dermed til 'systemnøglen' trykt på den.