Sådan installeres en FTP-server i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og klik på 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Tilføj / fjern programmer' for at åbne en liste over software installeret på din computer.

2.

Klik på ikonet mærket 'Tilføj / fjern Windows-komponenter.' Dette viser alle de Windows-specifikke komponenter, der er tilføjet til maskinen.

3.

Klik på afkrydsningsfeltet mærket 'Internet Information Services (IIS).' Klik på knappen 'Detaljer' ved siden af ​​ikonet. Marker afkrydsningsfeltet 'File Transfer Protocol (FTP)' i listen over muligheder. ' Klik på 'OK' for at installere FTP-komponenten. Dette kan tage flere minutter afhængigt af hastigheden på din Windows XP-computer.

File Transfer Protocol (FTP) giver dine netværksbrugere mulighed for at uploade og downloade filer fra et reserveret område på din FTP-server. Selvom Windows XP er en stationær platform til hjemme- og kontormaskiner, har operativsystemet stadig mulighed for at være vært for et FTP-websted på netværket. Du installerer FTP-softwaren ved hjælp af Windows XP Kontrolpanel. Kontrolpanelet er vært for flere Windows-programmer, som ikke er installeret som standard.