Sådan konfigurerer du ISA 2006 som en proxyserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din ISA-server. Vælg 'Programmer', og klik derefter på 'Administrative værktøjer.' Klik på 'ISA Server Management Console' i denne liste over genveje. Dette åbner dit administrationsvindue.

2.

Klik på fanen 'Værktøjskasse' til venstre. Klik på linket 'Netværk' for at udvide andre muligheder i denne fane. Højreklik på 'Intern' og klik på 'Egenskaber'. Dette er det vindue, der aktiverer din Windows-proxyserver.

3.

Klik på fanen 'Web Proxy' øverst. Marker afkrydsningsfeltet 'Aktiver HTTP.' Indtast '80' for portnummeret og klik på 'OK'. Dette sparer dine indstillinger og konfigurerer proxyserveren på ISA-serveren.

Tips og advarsler

  • Når ISA-proxy er aktiveret, skal du konfigurere dit netværk brugeres 'browsere til at bruge ISA-serveren som en webproxy.
  • Internet Security and Acceleration (ISA) Server giver netværksadministratorer kontrolværktøjer til internet båndbredde og proxy-tjenester. En proxyserver er en maskine på netværket, der giver filtre til netværksbrugere. Serveren blokkerer ondsindet adgang til webstedet, styrer mængden af ​​båndbreddeadgang og logger brugeradgang til bestemte websteder. Det bruges også som en firewall til at beskytte det interne netværk. Du aktiverer proxyservertjenesterne i ISA-administrationskonsollen.