Sådan overfører du en Google Adsense-konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Skift din bankkonto

1.

Ændring af din bankkonto i Adsense er en forholdsvis enkel proces. Du skal blot klikke på fanen 'Konto'.

2.

Når du er i din kontosektion, skal du klikke på 'Betalingsoplysninger'.

3.

Inden for 'Betalingsoplysninger' klik på 'Elektronisk pengeoverførsel.'

4.

Vælg nu at tilføje en ny bankkonto. Indtast bare dit nye bankkontonummer. Ændringen skal være øjeblikkelig.

Skift navn på din betalingsmodtager

1.

Ændring af dit betalingsmodtagernavn vil ikke tage mange flere skridt end at ændre din bankkonto, men det vil tage mere tid. Klik først igen på fanen din konto.

2.

Klik på Kontoindstillinger i kontoafsnittet.

3.

Klik på 'Rediger' -knappen under sektionen for betalingsmodtager. Du kan ikke redigere betalingsmodtagerens navn med det samme. Klik på linket 'Kontakt os'.

4.

I sektionen 'Kontakt os' skal du klikke på indstillingen 'Vil du ændre mit betalingsmodtagernavn'. Der vises en rubrik, hvor du kan skrive dit nye betalingsmodtagernavn. Som bekræftelse af din identitet skal du Du kan også give den dag, du registrerede dig for Adsense og antallet af visninger, du registrerede dagen.

5.

Google svarer på din anmodning efter 48 timer, og hvis du er godkendt, vil navnet ændre sig.

Tips og advarsler

  • Adsense tillader ikke brugere at ændre navn på modtageren meget ofte. her er ingen specifik grænse for mængden af ​​ændringer, men forvent ikke at få lov til at gøre dette mere end én gang.
  • Det er desværre ikke muligt at overføre en Google Adsense-konto direkte fra en person til en anden. Det er dog muligt at ændre bankkontonummeret på enhver konto, og det er også muligt at ændre betalingsmodtagerens navn på en hvilken som helst konto. Selvom disse trin ikke er så praktiske som en direkte overdragelse af ejerskab, kan det være, at de er to indirekte ændringer, der kan angive årsagerne til, at du ønskede en overførsel til at begynde med.