Sådan sender du en fax med ADSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

MyFax

1.

Gå til MyFax-webstedet og vælg muligheden for en 'gratis prøveperiode'.

2.

Indtast dine personlige og lokaliseringsoplysninger efter anmodning, og følg webadressens besked om at registrere din konto. MyFax kræver et kreditkortnummer Men forbrugerne kan annullere deres konto, før gratis prøveperioden udløber.

3.

Åbn dit e-mail-program eller din udbyder, og vælg muligheden for at oprette en ny besked. I feltet 'Til' eller 'Modtageren' skal du indtaste faxnummeret, herunder landekode, områdekode og lokalnummer på din modtager efterfulgt af '@ myfax.com.' Du kan f.eks. Indtaste '11234567890@myfax.com.'

4.

Indtast de oplysninger, du ønsker at blive vist som faxoverskrift i feltet 'Emne' på din

Indtast yderligere meddelelser til din modtager i 'Body' -delen af ​​din e-mail-meddelelse eller vedlæg dokumenter til e-mailen.

6.

Klik på 'Send' for at tillade MyFax at konvertere din email til en fax. MyFax vil levere meddelelsen og sende en leveringsbekræftelse til din email.

Fax nul / få gratis fax

1.

Besøg webstederne for faxnul eller Har gratis fax, der begge giver begrænset gratis faxing til internetbrugere.

2.

Indtast afsenderoplysninger, herunder navn, e-mail-adresse, firma og faxnummer tekstfelter.

Indtast afsenderens faxnummer og navn i 'Modtager' -ruden.

4.

p> Upload et tekstdokument fra din computer ved at trykke på 'Browse' for at navigere til og vælge dokumentet. Hvis du bruger 'Free Fax', skal du først klikke på knappen 'Upload en PDF eller DOC-fil til fax' for at aktivere dette mulighed. Alternativt kan du indtaste tekst, der skal sendes som en fax i den medfølgende tekstboks.

5.

Vælg eventuelle serviceindstillinger, du ønsker, for Got Free Fax, og klik på 'Send Free Fax Nu!' knap. Hvis du bruger Fax Zero, skal du indtaste sikkerhedskoden og trykke på 'Send gratis fax nu.'

Faxer gør det muligt for enkeltpersoner og virksomheder hurtigt at overføre oplysninger uden at kræve individuel interaktion. Faxmaskinen eller faxen tillader brugere at scanne filer som tekstdokumenter, billeder, diagrammer eller grafer og sende en kopi af dataene til en faxmaskine på et andet sted. Faxmaskiner er afhængige af traditionelle telefonlinjer, og telefonselskabet tildeler et telefonnummer til identifikation af hver maskine. Fordi ADSL modemer også er afhængige af telefonlinjer, men bruger en anden frekvens, vil tjenesterne forstyrre. ADSL-kunder skal bruge faxfax alternativer til at levere deres fax i stedet.