Sådan ændres Domain Password Policy

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din server. Klik på 'Kontrolpanel' og klik derefter på 'Administrative værktøjer.' På listen over genveje skal du klikke på 'Gruppepolicy Editor' for at åbne GPO-konfigurationskonsollen.

2.

Klik på ikonet 'Sikkerhedsindstillinger' til venstre for at udvide en liste over muligheder. Klik på plustegnet ved siden af ​​'Kontopolitikker' i disse indstillinger. Klik på 'Password Policy' i denne liste over muligheder. En liste over domæneadgangskodepolitikker er angivet i afsnittet om centeroplysninger.

3.

Dobbeltklik på den politik, du vil redigere. Hvis du f.eks. Vil kræve, at brugerne indtaster et kodeord med en minimumslængde, skal du dobbeltklikke på 'Minimum password length'. En dialogboks åbnes, hvor du ændrer indstillingerne.

4.

Indtast det mindste antal tegn, du tillader en adgangskode længde, og klik på 'OK'. Fortsæt med at ændre hver politik, indtil dine adgangskodepolitikker er redigeret til dine sikkerhedskrav. Luk GPO-editoren for at fuldføre ændringerne.

Windows-domænenavnspolitikken indeholder et sæt regler, som brugere skal følge, når de opretter adgangskoder. Windows-domæneadgangskodepolitikken oprettes og redigeres i GPO-manager (Group Policy Object). Denne konsol ansøgning er placeret på din domæneserver i værktøjet Administrationsværktøjer. GPO manager giver dig mulighed for at indstille flere politikker på netværket, som beskytter det interne netværk og angiver de applikationer brugere kan implementere på deres maskiner.