Sådan opsættes trådløst internet på en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Afbryd bredbåndsmodemet fra stikkontakten eller strømkablet, som det er tilsluttet.

2.

Tilslut Ethernet-kablet på bagsiden af ​​den trådløse router. Porten til Ethernet-kablet vil enten blive markeret som u0026 ldquo; Internet u0026 rdquo; eller 'WLAN, u0026 rdquo; afhængigt af hvilken slags trådløs router du bruger.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til modemets bagside.

4.

Tilslut bredbåndsmodemet igen i stikkontakten eller stikkontakten. Giv det et øjeblik at starte op korrekt og kontrollere dets forbindelse til den trådløse router. Tryk på u0026 ldquo; Reset u0026 rdquo; knappen på modemets bagside for at genstarte initialiseringsfasen igen, hvis der opstår problemer med at starte modemet ved første forsøg.

5.

Kontroller den vejledning, der kommer med din trådløse router. Inkluderet i dens sider vil være en producent, der er angivet URL eller webadresse, der bruges til at konfigurere din routerens tilladelser. Der vil også være en standardadgangskode, som du også skal hente.

6.

Indtast den angivne URL i din valgte webbrowser. Når du ankommer til den webadresse, du har indtastet, bliver du bedt om at få adgangskode. Indtast adgangskoden, du hentede tidligere.

7.

Vælg et u0026 ldquo; SSID u0026 rdquo; til dit nye trådløse netværk, som blot er navnet på dit trådløse netværk. Vælg at kryptere dit nye netværk med et kodeord, hvis du vælger det. Du skal også vælge mellem u0026 ldquo; WEP u0026 rdquo; sikkerhedskryptering og u0026 quot; WPA u0026 rdquo; sikkerhedskryptering. Vælg u0026 ldquo; WPA, u0026 rdquo; da dette er en nyere og mere avanceret krypteringsmetode.

8.

Vælg u0026 ldquo; Apply u0026 rdquo; for at gemme alle dine nye forbindelsesindstillinger.

9.

Vælg det trådløse ikon på skrivebordets værktøjslinje. På en Windows-maskine vil dette ikon være nederst på værktøjslinjen u0026 højre side. Med en Mac-computer finder du den på højre side af den øverste linje.

10.

Vælg navnet på dit netop oprettede netværk fra den tilgængelige liste over netværk, der viser efter at have klikket på det trådløse ikon. Indtast dit kodeord, hvis det er nødvendigt, og nyd din nye trådløse forbindelse.

Trådløst internet giver dig mulighed for at nyde bredbåndsinternet surfing på din bærbare computer uden besværet med eventuelle vedhæftede ledninger. Mens en computertekniker eller en person, der er bekendt med trådløse netværk, ofte kan håndtere trådløs router og netværksinstallation i dit hjem, kan du selv håndtere processen, selvom du ikke har nogen tidligere erfaring. Der kræves ingen specielle værktøjer uden for en trådløs router, bredbåndsmodem og Ethernet-kabel for at få din bærbare computer trådløst.