Sådan slutter du til Ventrilo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download og installer Ventrilo-klientprogrammet til dit operativsystem, hvis det ikke allerede er installeret (se Resources).

2.

Åbn Ventrilo ved at klikke på 'Start', 'Alle programmer', 'Ventrilo' og 'Ventrilo.'

3.

Åbn dialogboksen 'Setup User' ved at klikke på pileknappen til højre for 'Brugernavn' i vinduet 'Ventrilo'.

4.

Opret et brugernavn ved at klikke på 'Ny' i vinduet 'Setup User' brugernavn selv, trykke på 'Enter' og klikke 'OK' i vinduet 'Setup User'.

5.

Åbn dialogboksen 'Connection Editor' ved at klikke på pileknappen til højre for 'Server' i vinduet 'Ventrilo'.

6.

Opret en ny serverindtastning ved at klikke på 'Ny' i vinduet 'Connection Editor' navn for at hjælpe dig med at huske serveren i 'Navn' boksen og klikke på 'OK'.

7.

Skriv en Ventrilo-serveres internetadresse i 'Hostnavn for IP' boks i vinduet 'Connection Editor'.

8.

Indtast portnummeret for t han Ventrilo-serverens internetadresse i boksen 'Portnummer'.

9.

Skriv adgangskoden til Ventrilo-serveren om nødvendigt i feltet 'Password' i 'Connection Editor' -vinduet og klik på 'OK'.

10.

Tilslut til den konfigurerede Ventrilo-server med dit specificerede brugernavn ved at klikke på 'Connect' knappen i 'Ventrilo' vindue. Ventrilo husker konfigurerede servere og brugernavne, forbinder til samme server ved at klikke på 'Connect' næste gang du starter Ventrilo.

Ventrilo er en voice-over-IP-applikation, der almindeligvis anvendes blandt spillere. Brugere deltager i Ventrilo-servere med Ventrilo-klientprogrammer på deres computere; serveren relæerer brugerne taler til andre brugere på ventrilo serveren. Deltag i en Ventrilo-server ved hjælp af gratis Ventrilo-klientprogrammet. Opsæt et brugernavn, så andre brugere ved, hvem du er, og indtast serverens internetadresse, portnummer og adgangskode.