Sådan synkroniseres Mac og pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Windows Live Sync. For at synkronisere flere computere skal du have et Windows Live ID. Hvis du allerede har en gyldig Hotmail-, Messenger- eller Xbox LIVE-konto, kan du bruge disse konti til at logge ind på Windows Live. Når du har logget ind på Windows Live, skal du downloade Sync på alle enheder, du vil synkronisere. Når hver enhed har Sync-software, kan du få adgang til dine filer fra enhver computer, da de bliver fuldt synkroniserede.

2.

Tilmeld dig Apples MobileMe-tjeneste. en iPhone, foretrækker du måske Apples synkroniseringssoftware, MobileMe, som tilbyder unikke funktioner til iPhone-brugere. Udover at synkronisere filer, dokumenter og meddelelser hjælper MobileMe dig også med at finde din iPhone, hvis du mister den. Hvis din telefon ikke kan gendannes, tilbyder tjenesten også mulighed for at tørre iPhone'ens hukommelsesrengøring for at beskytte dit privatliv. MobileMe er dog gratis for kun en 60-dages prøveperiode, hvorefter den koster $99 pr. År.

3.

Hent Google Sync. Google Sync har et begrænset antal funktioner og synkroniserer kun din kalender, kontakter og e-mail (Gmail), men den er gratis og kan være en godt valg hvis disse applikationer er det, du primært ønsker at synkronisere. Hvis du allerede har en Gmail-konto, behøver du ikke at oprette et nyt brugernavn eller kodeord og kan simpelthen downloade programmet til enhederne.

Du kan synkronisere en Mac og pc ved hjælp af forskellige tjenester. Både Apple og Microsoft tilbyder software, som vil synkronisere dokumenter mellem en Mac og en pc. Microsoft-tjenesten er gratis, mens Apples synkroniseringssoftware kun er gratis i en begrænset prøveperiode. Google tilbyder også en synkroniseringstjeneste gratis, men det kan kun bruges til at synkronisere Gmail, kalender og kontakter i modsætning til en bredere udvalg af dokumenter og filer.