D-Link Gaming Router Tricks

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  I 2010 understøtter mange bredbåndsinternetforbindelser ikke kun internetadgang, men digitalt tv- og telefontjeneste for flere enheder, der alle kan påvirke netværkets hastighed og stabilitet. For spillere kan hastigheden og effektiviteten af ​​deres hjemmecomputernetværk betyde forskellen mellem en herlig sejr eller en skammelig død i kamp. DGL-router-serien fra D-Link gør det muligt for gamere at optimere deres hjemmenetværk for at få en god gaming oplevelse.

Sikring af routeren

De fleste D-Link-routere leveres med et standard login på u0026 ldquo; admin u0026 rdquo; og ingen adgangskode. Indstil din egen adgangskode så hurtigt som muligt, ellers vil dit netværk være modtageligt for indtrængen. Hvis du vælger at opsætte trådløst netværk, skal du oprette et privat trådløst netværk ved at vælge WPA-PSK2 eller bedre sikkerhed, hvilket kræver en adgangskode for at få adgang.

Vælg Kablet netværk via WiFi

Selvom DGL-serien kommer med 802.11b / g / n trådløse netværksfunktioner, bør spillere vælge at bruge det kablede netværk, når det er muligt. Trådløs netværkskvalitet kan påvirkes af afstands- og radiointerferens. En ledningsforbindelse direkte til routeren giver en mere stabil netværksforbindelse og mere jævn overordnet spiloplevelse.

Aktivér DHCP-reservation

DHCP (Dynamic Host Connection Protocol) er den protokol, som routeren bruger til at tildele en unik IP-adresse til hver enhed på routeren. DHCP Reservation gør det muligt for en bestemt enhed at reservere den samme IP-adresse hver gang den fornyer netværksforbindelsen. DHCP-reservation gør det muligt at udføre andre optimeringsopgaver, såsom portvideresendelse og pakkeprioritering.

Pakkeprioritering

DLINK DGL-routere omfatter en teknologi kaldet 'StreamEngine u0026 rdquo; af ubicom. Denne teknologi kaldes u0026 pakkeprioritering. u0026 Rdquo; På samme måde som port videresendelse genkender pakkeprioritering indgående data og videresender den til destinationen. Forskellen er, at disse data nu prioriteres over andre data på netværket. Hvis en gamer muliggør at RockBand 2-data prioriteres via StreamEngine, genkender routeren indgående Rock Band 2-data og giver den prioritet over enhver anden trafik på netværket for at komme til destinationen.

UPnP og Port Forwarding

Universal Plug and Play (UPnP) gør det muligt for en router at åbne porte til spil som efterspurgt af enheder på netværket. UPnP kan aktiveres på D-Link-enheder ved at gå til 'Avanceret' u0026 gt; 'Avancerede indstillinger' -menuen på routeren.Hvis UPnP er aktiveret, og en enhed stadig ikke kan oprette forbindelse til et onlinespil, skal port forwarding løse problemet. Aktivering af port videresendelse gør det muligt for en bruger manuelt at åbne porte til bestemte spil på routeren, som derefter automatisk videresender spilledata til den definerede destination.